Accesoires begraafplaats

Voor de begraafplaats kunnen wij een aantal accessoires leveren welke een toegevoegde waarde hebben. Deze accessoires zorgen tevens voor een nette uitstraling.

Nummerpaaltjes

Op een begraafplaats is het belangrijk dat de nummering overzichtelijk staat aangegeven. Dit kan middels een bord bij de ingang van de begraafplaats, en het kan door middel van nummer paaltjes per rij of per graf. De combinatie van bovenstaande opties is de beste. Wij kunnen de nummerpaaltjes leveren en plaatsen. Duurzame oplossingen zijn mogelijk in natuursteen.

Vazen

Vazen worden op begraafplaatsen veel toegepast. Het voorkomt dat bloemen snel verdrogen en niet mooi meer zijn. Veel begraafplaatsen stellen deze vazen ter beschikking bij een bloemschik tafel, of water geef plaats. Wij kunnen deze vazen voor u leveren.

Gieterrek met pandslot

Vaak als het beheer gieters beschikbaar stelt op een begraafplaats, en deze voorziet van de naam van de begraafplaats verdwijnen deze evengoed nog. Dit kan komen door harde wind, maar veelal zijn het bezoekers welke niet waardig met deze spullen omgaan. Om ervoor te zorgen dat ze de gieter terughangen moet er twee euro munt worden toegepast als bij een winkelwagen. Zo blijven de gieters teruggebracht worden, en het belangrijkste is dat bezoekers niet misgrijpen bij het willen water geven van hun beplanting.