Diensten

Grafdelven


Grafdelven

Vreeker Begraafplaatsservice verricht grafdelfwerkzaamheden op 135 begraafplaatsen door heel Nederland
Met het oog op de ARBO-wetgeving bieden wij de mogelijkheid efficiënt machinaal graven te delven volgens de vastgestelde eisen.
Het grafdelven verrichten wij zowel zelfstandig als in samenwerking met de begraafplaatsmedewerker(s).

Bij zelfstandig grafdelven verzorgen wij een totaalpakket incl. het eventuele verwijderen van het monument, het maken van een grondbak, het maken van een graf, het eventueel uit- of inruimen van een graf, het klaarmaken van een graf voor de begrafenis met loopplanken en een graflift of touwen met balkjes. Indien wenselijk, kunnen wij het graf afdekken met een groenraam of natuurlijk grafgroen.
Kort na de begrafenis wordt het graf gedicht, de bloemen op het graf gelegd en de gebruikte materialen opgeruimd.

Tevens kunnen wij U van dienst zijn bij het voorlopen bij begrafenissen, waarbij wij de uitvaartstoet naar het graf begeleiden. Dit doen wij representatief in zwart kostuum.

Het grafdelven verrichten wij 6 dagen per week, van maandag t/m zaterdag, het hele jaar door ongeacht de weersomstandigheden zoals vorst e.d. Op speciaal verzoek kunnen wij ook op zondag of 's avonds de werkzaamheden uitvoeren.

De graafmachines, waarmee wij een graf maken en dichten zijn smal, compact en rijden op 3 luchtbanden, waardoor deze zeer wendbaar zijn en de draaipunten op paden niet beschadigen.

Grafbekisting, graflift en andere benodigdheden kunt u ook per te delven graf van ons huren, zodat u daar geen omkijken naar heeft.

De dienst 'grafdelven' heeft voor het melden van begrafenissen een apart geselecteerd telefoonnummer : 06-53969111 en e-mailadres: grafdelven@begraafplaatsservice.nl . Wij zijn hiervoor 7 dagen in de week bereikbaar en zijn in staat snel te handelen en het werk te garanderen.

Kortom, het uitbesteden van grafdelven aan ons biedt een verantwoorde zorgeloze uitkomst.

Bij grafdelven in samenwerking met begrafplaatsmedewerkers bepaald de opdrachtgever welke diensten er van Vreeker Begraafplaatsservice worden verwacht.

Het openen en sluiten van een grafkelder behoort ook tot de dienst grafdelven. De grafkelder wordt voor de uitvaart schoongemaakt en op verzoek gewit. Voor grafkelders hebben wij een aangepast plankier ter beschikking.

Door onze flexibele bedrijfsvoering zijn wij direct oproepbaar en geven wij zekerheid dat de werkzaamheden correct uitgevoerd zullen worden.