Grafdelven Purmerend

Wij bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van grafdelven, wij zijn werkzaam in de provincie Noord-Holland. Bij zelfstandig grafdelven verzorgen wij een totaalpakket incl. het eventuele verwijderen van het monument.  Indien wenselijk, kunnen wij het graf afdekken met een groenraam of natuurlijk grafgroen. Kort na de begrafenis wordt het graf gedicht, de bloemen op het graf gelegd en de gebruikte materialen opgeruimd. Wij kunnen deze grafdelfwerkzaamheden voor u uitvoeren in Purmerend.

Indien u een jaarcontract wenst om standaard gebruik te kunnen maken van onze diensten, gaan wij graag met u in gesprek.

Vreeker Begraafplaatsservice is opgericht in 1997 door Jan Vreeker.  In de afgelopen jaren is Vreeker Begraafplaatsservice BV gegroeid tot een zeer deskundig en dynamisch bedrijf op begraafplaatsen. Zowel adviserend, als in de uitvoerende rol voeren wij onze werkzaamheden uit door heel Nederland en daarbuiten.
Met ruime werkervaring op begraafplaatsen kunt u er zeker van zijn dat de werkzaamheden correct en discreet worden uitgevoerd.